Fasade pentru case, Fasade din sticla, Fasade la comanda in Moldova

Fasada determina exteriorul cladirii, estetica  si caracterizeaza stapinul sau.  In plus fasada casei mai joaca un rol important, are functia de a proteja  peretii exterior ai constructiei sau blocului locativ.  In Republica Moldova exista o varietate mare de materiale pentru fasade. In afara de estetica aceste materiale se deosebesc intre ele  dupa material, dimensiuni, tip si modul de montare, pret etc. Pretul fasadelor in Moldova depinde de material si de producator.
Fasad.md va propune cele mai noi si mai moderne fasade pentru case, fasade pentru spatii comerciale etc.

TAGS: Fasade de case, Fatade de case, fatade de case foto, fasade din sticla, fasada din sticla, fasade case, fasade spatii comerciale, fasade din aluminiu, fatade din sticla, fasade Moldova, fasade case chisinau, fasade magazine, fatade moldova, fasade din sticla chisinau, fasada, fasada md, fasade exterior, Fasade la case in chisinau, preturi fatade, preturi fasade, fasade la comanda

RSS
Фасадные панели
фасады в молдове
фасады на заказ
pereti din sticla
 Fasade in Moldova
fasade pentru centre comerciale
fasade pentru magazine
фасады для домов и зданий
Fasade in Moldova la comanda
Fasade Chisinau
Fasade pentru case Chisinau
фасады на заказ в молдове
Фасад
Фасадные панели в молдове
Fasade Moldova
остекление домов в молдове
 
 

Intrebari frecvente

  • Avantajele geamului LowE
  • Despre geamuri termopan
  • Fasad la casa
  • Fasade din sticla pentru cladiri
  • Fasade pentru cladiri moderne
  • Fasada din Aluminiu in Moldova
  • Fatade in Moldova
  • Fasade din sticla la pret convenabil
  • Fasade pentru spatii comerciale
  • Fasade pentru magazine

Sticla tip LowE este un caz special al tamplariei termoizolante ce se impune din ce in ce mai mult pe piata datorita excelentelor calitati de izolare termica. Denumirea de LowE, se traduce prin emisivitate redusa, adica un transfer de caldura prin suprafata vitrata mult redus, si este obtinuta prin tratarea unei foi de geam cu solutie speciala de nitrat. Deoarece pretul este doar cu putin mai scump decat al geamului simplu, iar performantele termice sunt mult sporite, va recomand cu "caldura" sa achizitionati acest tip de geam termoizolant.

Fasad la Case in MoldovaGeamuri termopan este denumirea populara pentru un sandwich format din doua foi de sticla lipite perimetal prin intermediul unei baghete de aluminiu si al unor sigilanti de tip membrana cauciucata. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termica deosebita care pastreaza transparenta necesara spatiilor vitrate. Si acest produs poate fi intalnit sub diverse calitati care vor influenta in mod evident pretul tamplariei. In primul rand sticla folosita poate fi trasa sau float.

Construim fasade pentru design exterior la case din sticla, casa villa, fasad apartamente, fasad hoteluri si tuturor constructii din sticla. Sticla are un design deosebit arhitectural si modern care demult a inlocuit peretii grosi si vechi. Noi zidim pereti la case din sticla in forma de paralelepiped, cilindru, prisma sau alte forme. Constructiile rationale la case din sticla dispun de o tehnologie moderna de produсere.

Fasade din sticla au capacitatea de a propaga fluxul de lumina si de a crea in incaperi mai multa lumina naturala.

Fasade din sticla pentru cladiri – sunt constructii unice si mari cu suprafete mari din sticla. Construim fasade pentru, scoli, magazine, centre comerciale care au devenit o parte integrantă a prezentului. Dacă vă decideți să face-ti fasade din sticlă ale clădirilor din Moldova, noi suntem gata să vă ajutam, incepind de la proiectare până la instalarea la cheie.

Fasada din sticlă la clădiri este moderna, eleganta si o soluție subtila, care este capabila să facă față cu o varietate de probleme funcționale și de design. Pentru a alege o varianta optima si convenabila va propunem sa construiti fasade atit pentru cladiri din sticla cit si fasade pentru casa. Cel mai important in constructia fasadului este alegerea sticlei deoarece ea ocupa 90 % din suprafata totala.

În Moldova (Chișinău, Bender, Bălți, Edineț, etc), fatada  din sticla cu profile din aluminiu se realizeaza de Compania  ,,Fasad.md ". În activitatea noastră folosim numai materiale de inalta calitate moderne, doar pe baza celor mai noi tehnologii, astfel încât am produs fatada caracterizata de proprietăți, cum ar fi durabila si functional in decursul intregii vieti.

Nevoia de fatade atractive apare in Moldova la începutul secolului XX. ,,Fasad.md” multi ani de-a rindul executa fatade pentru cei care folosesc pentru orice constructii fasadele din sticla in Moldova. Se opune utilizării fatadelor să funcționeze pe o perioada de lungă durata și eficientă, munca în comun cu arhitect, designer si furnizor de fatade din sticlă (sticlă, profile de sistem).

Va oferim un sistem clar, de stabilire a prețurilor la Fasade din Sticla, bazându-ne nu pe cel mai mic preț, dar pe produse de calitate. La Fasad.md este convenabil de a comanda, deoarece:

,, Fasad.md " produce fatade in Moldova pentru spații comerciale la comanda. Lucrari de constructii a cladirilor administrative, rezidentiale, spatii comerciale, instalam fatade translucide, care includ ferestre, usi, de design fatada.

In Moldova a devenit deja o tradiție confectionarea fațadelor pentru magazine. Comerțul a fost întotdeauna foarte exigent mai ales în Chișinău, unde se fac acte de schimb marfa-bani-marfă. Fatada pentru magazine in aceasta directie joaca un rol foarte important.