Fasade din Aluminiu in Moldova

Fasad.MD - Prima companie de fasade din Moldova!

Fasade din Aluminiu in Moldova

O faţadă din sticlă nu poate avea rival din partea nici unui alt material din punct de vedere estetic.

În timpul iernii, o faţadă din sticlă, foarte atent executată şi cu materiale de bună calitate, poate da interiorului o atmosfera placută, păstrând în acelaşi timp o temperatură optimă în interior. Vara, aceeaşi faţadă se poate deschide sau glisa, întrucat cele mai multe soluţii constructive oferă această posibilitate realizând astfel legătura cu piscina sau gradina din faţa casei în mod natural.

În general, pereţii de sticlă sunt preferaţi de proprietarii şi arhitectii care îşi doresc cât mai multă lumină în locuinţă, pentru a fi cât mai conectaţi la natură. Datorită conductivităţii termice reduse, sticla este un material ce oferă o bună protecţie împotriva excesului de căldură şi frig.

Copertine din sticlă, copertină sticlă

Copertinele executate din sticlă adaugă un plus de eleganţă caselor sau clădirilor în construirea cărora sunt utilizate. Fixarea acestora se face cu ajutorul sistemelor de fixare a căror utilizare garantează siguranţa şi în acelaşi timp ne ajută să înlăturam clasicele structuri din oţel care se deteriorează mult mai repede şi au un aspect care nu este întotdeauna elegant.

Pot fi alese nenumărate modele şi culori pentru copertinele din sticlă şi pentru sistemele de fixare, a mai multor tipuri de geam, inclusiv cu posibilitatea realizării unor arii serigrafiate.

TAGS: Fasade de case, Fatade de case, fatade de case foto, fasade din sticla, fasada din sticla, fasade case, fasade spatii comerciale, fasade din aluminiu, fatade din sticla, fasade Moldova, fasade case chisinau, fasade magazine, fatade moldova, fasade din sticla chisinau, fasada, fasada md, fasade exterior, Fasade la case in chisinau

 

 

;
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.