Case cu fatade din sticla

Case cu fatade din sticla

Fatadele sunt extrem de populare nu numai în Moldova, dar si in alte tari ale lumii. Mulți se uimesc de frumusetea  ,, caselor din sticlă, " chiar dacă casa cu fațada din  sticlă nu este numai estetic plăcuta, dar mai oferă, de asemenea izolare a sunetului și prin condițiile de iluminare naturala economisiti energia termica. Fațada din sticlă a casei este ca o carte de vizita, asociata cu statutul ridicat al proprietarilor.

Case cu fatade din sticla se executa pe baza de: Sticla si Profil.
Fațada arată ca o foaie de sticla continuu, împărțită prin linii verticale și orizontale pe același segment, aceste linii sunt încadrate in structura in care este fixată sticla. Materialul folosit pentru rama: profil de aluminiu utilizat de cele mai multe ori, care este rezistent la șoc de temperatură plus la asta este ușor și nu supraincarca peretele.

TAGS: casa din sticla, fasade din sticla, fatade din sticla, preturi fasade din sticla, fasade sticla moldova, case cu fasade din sticla

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra