Fatade in Moldova

Nevoia de fatade atractive apare in Moldova la începutul secolului XX. ,,Fasad.md” multi ani de-a rindul executa fatade pentru cei care folosesc pentru orice constructii fasadele din sticla in Moldova. Se opune utilizării fatadelor să funcționeze pe o perioada de lungă durata și eficientă, munca în comun cu arhitect, designer si furnizor de fatade din sticlă (sticlă, profile de sistem).

Funcțiile principale a fatadelor:
- Izolație

- Protecție la soare

- Izolare fonica

- Estetica

Izolare termică. Va amintim faptul că o parte din pierderile de caldura se fac prin sticla. Pentru a reduce pierderile de radiație termică este nevoe de sticlă de economisire a energiei.
Protecție solară. Pentru protectia solara este asa sticla care are capacitatea de a reduce de penetrare a energiei solare termice sau lumină în încăpere prin absorbție sau reflecție a luminii solare. Au această proprietate sticlele tonate in masa si reflectorizante. Aceasta este cea mai diversă și extinsă sticlă, deoarece de cele mai multe ori se foloseste pentru fasadele din sticlă.
Izolare fonică. Izolate de zgomotul de energie de sunet, geamurile de izolare a sunetului depinde de: numărul, mărimea și grosimea sticlei.
Estetică. Combinație armonioasă de culori, transparență și reflexii ale fatadei de sticla cu mediul, desigur, foarte importantă.

TAGS:  Fasade de case, Fatade de case, fatade de case foto, fasade din sticla, fasada din sticla, fasade case, fasade spatii comerciale, fasade din aluminiu, fatade din sticla, fasade Moldova

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra