Fasada din Aluminiu in Moldova

Fasada din Aluminiu in Moldova

În Moldova (Chișinău, Bender, Bălți, Edineț, etc), fatada  din sticla cu profile din aluminiu se realizeaza de Compania  ,,Fasad.md ". În activitatea noastră folosim numai materiale de inalta calitate moderne, doar pe baza celor mai noi tehnologii, astfel încât am produs fatada caracterizata de proprietăți, cum ar fi durabila si functional in decursul intregii vieti.

Aluminiu - ușor, durabil, ușor de curățat, este material de construcție ecologic, nu conține impurități de metale grele, nu degaja substante nocive atunci cand este expus la razele ultraviolete și continuă să lucreze în toate condițiile de vreme cu schimbarile de temperatura. Fasadele din aluminiu, spre deosebire de alte materiale, pastreaza proprietatile sale structurale cu schimbarile de temperatura.  Producem Fasade din aluminiu de diverse modele, dimensiuni si culori.

TAGS: fasade case chisinau, fasade magazine, fatade moldova, fasade din sticla chisinau, fasada, fasada md, fasade exterior, Fasade la case in chisinau, preturi fatade, preturi fasade, fasade la comanda

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra