Preturi la fatada din sticla pentru case in Moldova

Preturi la fatada din sticla pentru case in Moldova

O data aparute in Moldova, fatadele din sticla pentru case imediat au devenit populare cucerind arhitectii, constructorii si clientii. Constructia fatadelor din sticla in Moldova sunt în creștere pe an ce trece, iar pretul raminind același.
Fatadele din sticla sunt destinate pentru zone vitrate mari de clădiri / case în Republica Moldova.

Fațadele de sticlă transparente sunt cel mai des folosite la constructia: fatada pentru cladiri industriale, fatada pentru expozitii, fatada pentru centre comerciale și de afaceri, fatada pentru centre de servicii sociale, dar in ultema vreme cele mai populare au devenit casele din sticlă. În funcție de scopul real pot fi utilizate diferite tipuri de sticle pentru asa constructii. Pentru informații detaliate cu privire la fatade,sau de stabilire a prețurilor și intervalele de executare va rugam sa contactati specialistii nostri.

TAGS: Fasade de case, Fatade de case, fatade de case foto, fasade din sticla, fasada din sticla, fasade case, fasade spatii comerciale, fasade din aluminiu, fatade din sticla, fasade Moldova, fasade case chisinau, fasade magazine,

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra