Fasade pentru magazine

Fasade pentru magazine

In Moldova a devenit deja o tradiție confectionarea fațadelor pentru magazine. Comerțul a fost întotdeauna foarte exigent mai ales în Chișinău, unde se fac acte de schimb marfa-bani-marfă. Fatada pentru magazine in aceasta directie joaca un rol foarte important.

Ele trebuie să fie luminoase, atractive, informative fatada pentru magazine este insasi vitrina. ,,Vitrum”este radacina latina - nu înseamnă nimic altceva decit cuvintul sticla. Doar fatada pentru magazine cu sticla transparenta ofera o oportunitate de a arăta marfa oricarui trecator. Fatada din sticlă – permite de a informa toti trecatorii pe trotuar cu prețuri, reduceri, fara a intra in magazin. Fatadele din sticla pentru magazine au devenit o parte integrantă a publicității, deoarece vitrinelele magazilelor indeplinesc o publicitate. Datorita tehnologiei moderne, vitrina poate fi reînnoita, reconstruita cu Fasad.md într-un timp foarte scurt. ,, Vitrina” nu este altceva decit insasi fatada pentru magazine, oglinda companiei.

TAGS:  Fasade de case, Fatade de case, fatade de case foto, fasade din sticla, fasada din sticla, fasade case, fasade spatii comerciale, fasade din aluminiu, fatade din sticla, fasade Moldova

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra