Сasa cu pereti din sticla

Сasa cu pereti din sticla

Ca răspuns la visul clientului de a avea o casă care să iasă în evidență, diferita de cele ce o inconjoara, compania Fasad.md intodeauna are design original, si material multi-functional. Peretiii din sticla sunt decorul original si modern pentru orice acasă. Sticla este una dintre cele mai avansate tehnologii care se utilizeaza la crearea suprafetelor durabile, care nu se uzează, si nu se rup.

Puteți  comanda la compania noastra, orice fatade din sticla, pereți de sticlă pentru case pentru birou si magazine. Casa cu un perete de sticlă (de exemplu, realizate din sticlă securizată multistrat) va fi întotdeauna funcționala, capabila de a  creea o stare de spirit in acasă, la birou, restaurant, cafenea. Pereții de sticlă ai casei se pot construi si la imaginagia fiecarui om.
Casa perfecta pentru relaxare - cu pereti din sticla la casa!

TAGS: Fasade de case, Fatade de case, fatade de case foto, fasade din sticla, fasada din sticla, fasade case, fasade spatii comerciale, fasade din aluminiu, fatade din sticla, fasade Moldova, fasade case chisinau, fasade magazine

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra